Meteen naar de inhoud

Onze mensen

Het bedrijf wordt gemaakt door onze medewerkers!

De AVZ-Group bestaat uit 4 bedrijven en 3 divisies, allen marktleider in Nederland op het gebied van buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen, rolluiken en aanverwante producten zoals aluminium profielen, onderdelen en accessoires. De verschillende bedrijven waaruit AVZ-Group bestaat, zijn dan ook gespecialiseerd in alle denkbare aspecten van de productie van zonwering. In totaal werken er 296 medewerkers voor de groep verdeeld over 4 vestigingen. Zo leveren AVZ en SunStock handelsprofielen aan montagebedrijven, levert Hylas de zonweringdoek voor tal van soorten zonwering en levert Smits complete producten aan zonweringdealers.

Voor meer informatie over onze bedrijven, klik op: AVZ-GROUP – Home (avzgroup.nl)
Of ben je benieuwd naar onze vacatures, kijk dan snel op onze werkenbij site:

Fit4work Fruit op het werk!

Fit4Work vitaliteitsprogramma!

Fit4work fruit
In ons gloednieuwe vitaliteitsprogramma Fit4work staat de vitaliteit van onze medewerkers centraal. Een gezonde snack en fruit op het werk mogen natuurlijk niet ontbreken!
Vanaf dit jaar wordt in alle vestigingen een verrassend en lekker assortiment fruit aangeboden, waarbij een gevarieerde voeding centraal staat. Meerdere keren per week wordt er vers fruit bezorgd zodat je een gezonde snack kunt pakken en meer energie krijgt.

Fit4work bedrijfsfitness
Sporten heeft een grote invloed op je gezondheid. Daarom stimuleren we via Bedrijfsfitnessnederland.nl om in beweging te komen bij één van de ruim 3000 sportlocaties.

Fit4Work Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
Om meer inzicht te krijgen in de gezondheidssituatie van onze medewerkers, biedt AVZ-Group een Preventief Medisch Onderzoek aan waarmee onze medewerkers inzicht krijgen in hun eigen gezondheidssituatie en zij met eenvoudige en snelle stappen hulp krijgen om hun gezondheid te verbeteren.

Medewerkers praten over duurzaamheid