Ga naar de inhoud

AVZ-Group doneert aan KWF Kankerbestrijding!

Tibelly en de strijd tegen huidkanker!

Tibelly is de merknaam van het zonweringdoek van AVZ-Group. AVZ-Group zet zich al jaren in voor KWF Kankerbestrijding met de verkoop van Tibelly zonweringdoek.
Voor elke meter Tibelly zonweringdoek die wordt verkocht, doneert AVZ-Group € 0,05 aan dit goede doel. Huidkanker is de snelst groeiende kanker ter wereld. Het wordt vaak veroorzaakt door te veel blootstelling aan schadelijke UV-stralen. Het is natuurlijk niet mogelijk om je hele leven uit de zon te blijven. Sterker nog, de vitamine D die we aanmaken onder invloed van zonlicht hebben we nodig voor een gezond en vitaal leven. Toch is het aan te raden om je goed te beschermen en af en toe de schaduw op te zoeken. KWF en Tibelly werken daarom samen om de gevaren van UV-straling onder de aandacht te brengen. Tibelly zonweringdoek zorgt voor schaduw en bescherming! Het stoot minimaal 90% van de schadelijke uv-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling af. Deze link deed ons besluiten om een bijdrage te leveren. Wanneer u een Tibelly zonweringdoek koopt, wordt u direct eenmalig sponsor van KWF Kankerbestrijding en maakt u huidkankeronderzoek mogelijk.

Tibelly zet schaduw in een ander licht!


Donatieteller:

‘Tegen kanker. Voor het leven!’

Voor elke verkochte meter Tibelly zonweringdoek doneert AVZ-Group € 0,05 aan KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Tegen kanker, Voor het leven’ zet KWF Kankerbestrijding zich al ruim 71 jaar in voor meer en beter onderzoek. AVZ-Group is er trots op al vele jaren aan deze strijd te hebben bijgedragen.
Tibelly zonweringdoek

Tibelly zonweringdoek

Kiest u voor Tibelly zonweringdoek, dan kiest u voor optimale kwaliteit en een duurzaam doek. Tibelly acrylstof is geweven van in de massa geverfde acrylvezels voor langdurige kleurvastheid en is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Door de nabehandeling met een speciale water- en vuilafstotende coating is het een zeer onderhoudsvriendelijk zonweringdoek met een levensduur van circa
25 jaar of meer!

Tibelly Sergé screendoek bestaat uit glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor dit doek een wat open structuur krijgt. De garens hebben een verstevigende PVC-coating voor een langere levensduur. Bij Tibelly heb je de keuze uit vele stofsoorten, kleuren en dessins. De kleuren van het doek hebben een grote invloed op de zonnewarmte en zichtbaarheid in je huis of kantoor! Hoe donkerder de kleur van het doek, hoe groter het effect op de bescherming tegen hitte en verblinding.

Onze bijdrage aan de maatschappij

Samenwerking met scholen en universiteiten

AVZ-Group is een erkend leerbedrijf voor scholen en universiteiten. De groep werkt graag samen met studenten om kennis te delen, te leren van studenten en vooral om samen te werken aan innovaties en nieuwe inzichten die studenten te bieden hebben

Duurzame producten testen & ontwikkelen

In samenwerking met studenten testen en ontwikkelen we innovatieve producten met als doel deze duurzamer te maken. Met speciale apparatuur die beschikbaar is bij AVZ-Group kunnen studenten hun innovatieve nieuwe ideeën testen op waterkracht, windkracht, maar zeker ook op duurzaamheid.

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Bij AVZ-Group, als erkend leerbedrijf, kun je werken en leren tegelijkertijd (mbo-baan). Gedurende een bepaalde periode werken de medewerkers 4 dagen bij AVZ-Group en gaan ze 1 dag naar school. Er wordt een arbeidsovereenkomst opgemaakt voor de dagen dat de werknemer werkt. Zowel op je werkplek bij het erkende leerbedrijf als tijdens je opleiding zelf word je begeleid. Zo word je door werk en opleiding ontwikkeld tot vakspecialist!